Mint az elöző hírben írtam elkészült a Google Chrome (BÉTA) böngésző.
Eleinte egy kicsit félve tőle mert nagyon beleszerettem a mozillába feltelepítettem. Amikor láttam, hogy olyan tökéletesen leszívja az adatokat a mozilláról, hogy utána semmivel se keljen foglalkoznom megnyugodtam.

Ezután elindult az első látásra drámaian letisztult külsejü böngésző kliens. Bevallom az igazságot, hogy nekem nagyon is tetszik a külalakja, de lehetséges az is hogy csak az újdonság hatása ez számomra. Egyszerü kezelhetőség nem öli le a böngészőt egy hibás oldal sem. Minden oldalt külön külön kezel böngészőn belül de mégis 1 program fut. Igazatok van ez rengeteg böngészőben így van… Internet Expoler, Avant browser, Mozilla Firefox és még a fene se tudja, hogy még mi. De itt jön képbe a böngésző motorja. olyan űgyesen megcsinálták, hogy ha egy oldal lehalna akkor csak abból fog kilépni és nem fog befagyni mind a 20 oldal ami per pill meg van nyitva nekünk. Ha valami nem tetsző oldalra jutunk azt levizsgálhatjuk és esetleg ha akarjuk egyből jelenthetjük is, hogy valami bibi van a házuk tályán. Nagyon okos kis ketyere.

A legjobb pedig ami megfogot engem a böngészőben, hogy mindenki le fog szokni a kezdőoldalakról. Mert olyan szépen sorbarendezi nekünk a böngésző azokat az oldalakat ahova járunk azaz a Leggyakrabban látogatott webhelyeket kis képekkel illusztrálva hogy meik is az az oldal amiket kedvelünk. Szóval ötletes.

Ami nem tetszik nekem, hogy az okosok belerakták a helyesírás ellenörzőt ami számomra elengedhetetlen mert bevallom rendelkezek helyesírsi hibákkal ez van. Na de anyi a lényeg hogy itt a helyesírás javító de a magyart nem ismeri vagy nem tudom, hogy miért de minden szavam aláhúzza piros hulámos vonallal. De ettől eltekinthetünk.

Nálam 10-ből a béta szoftver 7 pontot kapot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..